Budite u trendu – ovo morate imati

Budite u trendu – ovo morate imati

Modna inspekcija – zavirite u svoj ormar

Bilo da ste studentica, kućanica, mama ili zaposlena, potreba i želja za druženjem i dotjerivanjem se može ukazati bilo kada. Vjerujemo da ste se puno puta našli ispred prepunog ormara s upitnicima iznad glave koji vrište „Što obući!?“ Suvremena žena je uvijek spremna na izazove, zato obratite pozornost i ako već nemate ove stvarčice požurite u kupnju.

Djevojke i žene sve više nose sve sa svime. Spajaju razne uzorke, boje, tkanine, što šarenije to je bolje.  No ako niste ljubitelj eksperimentiranja predlažemo Vam kako upotpuniti stil jednostavnim kombinacijama. Držite se pravila da odjeća bude raznovrsna s naglaskom na komade odjeće koje možete češće nositi  i koji odgovaraju vašim navikama.

CRNA HALJINA.  Crna haljina prigodna je za razna događanja od večernjih izlazaka, krštenja, svadbi… Uz prikladne dodatke torbicu, ogrlicu i prave cipele svugdje se lako uklapa. Važno je da se i Vi u njoj pronađete kako bi istaknula vaše atribute. Kroj i materijal variraju ovisno o ukusu. U haljini se treba osjećati prije svega ugodno i zadovoljno samom sobom pa će Vas i drugi takvom doživjeti.

CRNI/MODRI SAKO ILI BALONER. Lako se kombinira na traperice, haljine, suknje, finije hlače. U trenu možete od profinjene kombinacije imati izgled opuštene elegancije.

KOŽNA JAKNA. Kožne jakne su već duže vremena totalni modni hit. Prije su se nosile široke s jastučićima na ramenima, a danas je kožna jakna kratka, pripijena uz tijelo i naglašava liniju.

SVILENKASTI LEPRŠAVI TOP/BLUZA. Lijepo izrađene bluze svakoj ženi dobro stoje i daju svevremensku notu ženstvenosti. Bijele ili pastelnih boja naglasit će vašu nježnu stranu i zagolicati maštu suprotnog spola.

torbe

TORBA ZA SVAKI DAN. Sigurno ste poželjeli zgrabiti barem jednu od ovih torbi. Znam da sam ja poželjela. Sviđa li vam se ideja o više torbica koje i nisu tako skupe ili želite manji broj skupocjenih torbi? Sve ovisi o individualnim navikama i mogućnostima. Uskladite je bojom s onim što imate kod kuće kako ne bi od ljubavi na prvi pogled završila na dnu ormara jer se ne može lako skombinirati.

vecernja torbica

TORBICA  ZA VEČERNJI IZLAZAK. Kod torbica je sve u veličini, a za večernji izlazak treba vam malena torbica koja lako stane u ruku i neće vam smetati, no mora biti „šik“ kako bi je svi primijetili. Vodite računa da nije premala kako bi u nju mogli staviti sitnice bez kojih ne možete. Ako imate crni sako i crne salonke zaboravite crnu torbu. Eksperimentirajte s bojama i teksturama, žive boje –  roza, plava, žuta, čipka upotpunit će vam izgled.

TRAPERICE/USKE HLAČE. Tko danas još nema traperice ili uske hlače u nekoliko boja? To bi bila prava pogreška. Traperice su jedan od osnovnih dijelova gotovo svih odjevnih kombinacija. Nemojte se zaustaviti na samo jednom paru, traperica nikada dosta.

CRNE ILI BEŽ SALONKE. Nije pošteno kada u dućanu treba izabrati između dva prekrasna para salonki od kojih jedan i drugi par odlično pristaju na sve što imate u ormaru i bili bi pravo osvježenje na vašim policama. Idealne su za svaku prigodu na kojoj želite biti dotjerani. Čak će i obične traperice pored njih izgledati skupocjeno.

Želimo vam ugodno dotjerivanje!

Povezani članci