Čudotvorna Aloe vera

Čudotvorna Aloe vera

Uradi sam – Recept za prevenciju zloćudnih bolesti

Sve više ljudi obolijeva od zloćudnih bolesti, prvenstveno karcinoma. Često se događa da osobe do trenutka dijagnosticiranja bolesti i ne primijete simptome ili ih zanemaruju. Stoga nije loše početi brinuti o zdravlju kad smo dobrog zdravstvenog stanja.

Donosimo vam recept od aloe vere za koji smo sigurni da će te ga preporučiti drugima.

Svakodnevno smo izloženi raznim štetnim činiteljima koji loše utječu na naše zdravlje i crpe nam energiju. Dijelom je to prerađena hrana, tjelesna neaktivnost i naravno ubrzan ritam života, antibiotici iz mesa, lijekovi i mnoštvo obaveza s kojima smo suočeni te hrpa negativnih informacija iz okoline. Sve to dovodi do neravnoteže u organizmu koju na kraju skupo plaćamo lošim zdravljem. Na umor i nedostatak energije naše tijelo loše reagira, pati.

Za ovaj pripravak od aloe vere vam je potrebno:

400 g aloe vere

1 kg meda (jedna velika staklenka)

1 l rakije

Uberite 400 grama listova aloe vere stare najmanje četiri godine i to navečer, nikako po danu. Pri laganom kućnom svjetlu pripremite 1 kg domaćeg meda (ne iz dućana) i 1 l domaće rakije. Izmješajte aloe veru s medom i usitnite mikserom, zatim dodajte rakiju ili viski. Sve zajedno promiješajte i ulite u tamnu staklenu bocu te dobro zatvorite. Smjesa je blago mrvičasta.

Pripravak uzimajte  samo 10 dana za redom u jednoj godini i to po jednu jušnu žlicu.

 

Povezani članci