Gospodin “Pravi”… jeste li ga pronašli?

Gospodin “Pravi”… jeste li ga pronašli?

Mnoge žene i mlade djevojke imaju stvorenu sliku o muškarcu svojih snova, gotovo da ga mogu vidjeti kad zatvore oči iako ga još nisu upoznale. S druge strane, neke žene osjete klecanje koljenja odmah na prvi pogled i smjesta se zaljube.

Bilo da ste lako zaljubljivi ili hodate uokolo s popisom osobina koje Vaš partner treba imati znajte da ljubav ponekad treba malo pogurati i riskirati. Nema idealnog muškarca ni idealne žene. Kada želite biti sigurni je li on gospodin pravi razmislite kako se vi osjećate u njegovu društvu i što on za Vas znači, a jednako tako pripazite na njegove osobine s kojima će te živjeti ostatak života. Nemojte se nadati da će te ga promijeniti. No, oprez, niste ni Vi njemu baš baš savršeni, samo što muškarci ne analiziraju svaku sitnicu u detalje. Negdje treba napraviti kompromis kako princ ne bi pobjegao.

Žene testiraju muškarce na razne načine, no i oni to rade ženama, bez brige. Rijetko će se koji muškarac bezglavo prepustiti ženskim čarima, ako to vodi prema nepoznatom, a to je ozbiljna veza.  Prije toga će dobro razmisliti i biti na oprezu zato što ni oni ne žele biti izigrani pa je ovo prilika za propitati i vlastito ponašanje.

Možete li sljedeće osobine pronaći u svom muškarcu?

Ponosan je na ono što radite.

Uvijek Vas iznova nasmijava i zabavno vam je zajedno.

Pazi na sitnice i često Vas ugodno iznenadi.

Drži do svoje riječi.

Dobar je prijatelj.

Prihvaća Vas onakvu kakva jeste.

Možete s njim razgovarati o svemu.

Upotpunjuje Vam život.

Uz njega učite nove stvari.

Ako ste se  smješkali dok ste čitali jer ste ga prepoznali i prisjećali se radosti koje ste doživjeli – čestitamo. Možda je baš on taj pravi.

Povezani članci