Kako potaknuti strasti afrodizijakom?

Kako potaknuti strasti afrodizijakom?

Vrijeme je da preuzmete inicijativu i dobro se zabavite

Stare mudrosti govore da su neke biljke pomagale u umijeću zavođenja kod oba spola i to s velikim uspjesima. Današnja nauka stare predaje još nije prihvatila, ali kroz istraživanja pokušavaju dati točne odgovore.

Afrodizijaci djeluju na porast energije u tijelu i pobuđuju osjetilnu percepciju. Osim toga potiču cirkulaciju, opuštaju, izazivaju trnce, ubrzan puls i znojenje. Djeluju na erogene zone jer donose snažan dotok krvi perifernim organima, što dovodi do seksualne želje. Nabrojali smo samo neke afrodizijake. Prepustite se senzualnosti i provedite vlastito istraživanje o utjecaju ovog čudotvornog bilja iz našeg podneblja.

Muškatni oraščić se koristi kao začin u nekim kolačima i jelima, no nas više zanima njegova moć kao afrodizijaka. U Indiji se koristi kao seksualni stimulans u malim količinama jer djeluje kao narkotik. Služi za jačanje i pobuđivanje spolnog nagona. Samo hrabri mogu držati zdjelu grickalica muškatnog orašćica na dohvat ruke.

Ljute papričice. U narodu je poznata izreka „u malim se bočicama drži otrov“. Ako želite pohotne i  vruće misli ovo je za vas pravi izbor. Kapsaicin u ljutoj papričici će pojačati rad srca, izazvati osjećaj vrućine i naravno povećati seksualnu želju.

Origano je najpoznatiji kao začin, nema pizze bez njega. Manje je poznat kao afrodizijak, ali ako nekoliko žličica stavite u kadu u toplu vodu kupanje u dvoje bi moglo biti nezaboravno.

Đumbir je kao stvoren za sve muškarce koji žele biti pravi ljubavnici. Još je od davnina poznat kao izvor ljubavne snage. Je li zaista učinkovit afrodizijak kao što neki tvrde provjerite sami.

Lubenica sadrži citrulin koji se u organizmu pretvara u aminokiselinu arginin. Arginin djeluje na opuštanje krvnih žila čime utječe na libido.

Sjemenke bundeve su bogate cinkom koji regulira rad prostate, a važan je i za podizanje libida kod žena. Osim cinka sjemenke bundeve bogate su i omega 3 masnim kiselinama koje su vrlo bitne za seksualno zdravlje.

 

 

Povezani članci